Menu’s Lustrumrestaurant

Menu Disputendag

Voorgerecht 
Groninger mosterdsoep met spekjes, Groninger droge worst, lente uitjes en prei Voor de vegetarische gast wordt deze soep zonder vlees geserveerd 
Op tafel geserveerd Breekbrood Aioli Tapenade Kruidenboter Hummus 

Hoofdgerecht
Langzaam gegaarde runderentrecote geserveerd met beurre Parisienne en een saus van rode port en blauwaderkaas 
Of
Kabeljauwfilet met een Hollandaisesaus en groene asperges
Of
Risotto met spinazie, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes

Op tafel geserveerd
Gebakken krielaardappelen met Brander mayonaise
Wortelen gestoofd in Marsala en roomboter
Groene salade met rauwkost en honingmosterddressing 

Dessert
Panna cotta met een coulis van rood fruit

Menu Seniorendag

Voorgerecht
Rundercarpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitjes, rucola en Parmezaanse kaas
Of
Carpaccio van rode biet met geitenkaas, shiso en balsamicocrème

Hoofdgerecht
Entrecote omwikkeld met spek, geserveerd met een saus van groene peper
Of
Gebakken kabeljauwfilet met een salsa van zwarte olijven, tomaat, koriander,
rode ui en olijfolie
Of
Torteloni met eekhoorntjes brood en truffel 

Op tafel geserveerd
Gebakken krielaardappelen met Brander mayonaise
Wortelen gestoofd in Marsala en roomboter
Groene salade met rauwkost en honingmosterddressing

Dessert
Mascarpone-kersen bavarois

Menu Huizendag

Voorgerecht
Vegetarische soep op basis van pompoen en zoete aardappel

Hoofdgerecht
Spies van kippendijfilet met een saus van geroosterde paprika, spekjes en paddenstoelen
Of
Zalmfilet met geroosterde cherrytomaatjes en witte wijnsaus
Of
Groentepasta van wortel met kokosroom, shiitake, kokos en djeroek poeroet

Op tafel geserveerd
Gebakken krielaardappelen met Brander mayonaise
Warme seizoensgroenten
Groene salade met rauwkost en honingmosterddressing

Dessert
Mousse van chocolade met framboosjes met geslagen room 

SPONSOREN